Спонсори

Съсезанието ХСО Младежки хълм – Пловдив 2024 се осъществява с подкрепата на Министерството на младежта и спорта

Транспортна фирма „Н и Н Транспорт Логистика“ АД е компания със седалище в гр. Пловдив. Тя се занимава с вътрешен и международен транспорт на товари, логистика и спедиторски услуги. Приоритетно извършва превози от и до страните Германия, Бенелюкс, Великобритания, Австрия, Франция, Испания, Турция. Фирма „Н и Н Транспорт Логистика“ АД непрекъснато разширява дейността си, като е специализирана и в превоз на бързо развалящи се стоки с хладилни полуремаркета , както и извършване на превоз на извънгабаритни товари.
nnlogistics.com

Ти спортуваш и се забавляваш, ние създаваме екипировката за любимите ти спортове. От дизайна и тестването на продуктите до производството и логистиката. За теб това означава всичко за любимите ти спортове на непобедима цена.
decathlon.bg

Ние вярваме, че във всеки един човек живее приключенски дух. Дух, който ни подтиква да търсим лимитите си, защото точно това ни кара да се чувстваме живи. Нашата мисия е да доставим най-правилната екипировка, за да може границите на тези лимити постоянно да се увеличават и да задоволим всеки един глад.
Ние сме официален вносител за България на : TREK Bikes, Lib-Tech, GNU, Smith, Northwave, Drake, Bent Metal, Bontrager, Maxxis, Level, 661, Roxy.
Ние сме AQUAMATRIX.
RIDE YOUR ELEMENT

aquamatrix.bg

Магазин и сервиз за велосипеди, части, екипировка и всичко свързано с колоезденето.
1010-bike-part.com

Най-добрите багажници!
Семпли, но гениални решения за вашия велосипед.
ivtec.bike

Биттел е водеща българска компания с основна дейност внос, дистрибуция и профдажба на техника и мебели.
Компанията е вносител и представител на някои от най-престижните световноизвестни марки като Daikin, Toshiba, Dahua, AUX, Panasonic, Gigaset, Alcatel, Farfisa.Биттел има собствени търговски марки Nippon и мебели Carmen.
bittel.bg

Вилекула е единствената природна частна детска градина в гр. Пловдив. Намира се в парка на “Младежки хълм”. С какво сме различни?!
– групата ни е малка и постоянна – 10-12 деца
– играем в парка всеки ден
-подготвяме се за първи клас
– учим чрез игра и изкуства
– трудим се в нашата био градинка
villekulla.org

Ние подкрепяме прохождащи артисти, които тръгват по творческия си път и им помагаме да гледат към изкуството, достигайки до своята публика
PlovdivSTAGEPARK

„Полигруп“ ООД е създадена през 1999 г. с основна дейност производство на полиетиленови фолиа и опаковки, които се използват за нуждите на селското стопанство, търговията, строителството и промишлеността. Основните продукти, които предлагаме, са полиетиленови фолиа за селското стопанство, термосвиваеми фолиа и опаковки за промишлеността, широка гама торби за смет и др. В последните години фирмата ни се насочи към производство на изделия от рециклиран материал, като по този начин се намалява обемът на депонираните отпадъци посредством оползотворяването им за нуждите на производството, което дава положителен ефект в опазване на околната среда.
poligrup.eu

Аглика Георгиева – психологически консултации, личностно и кариерно развитие.
aglikageorgieva.com

Светещи и несветещи табели, обемни букви, автомобилна реклама, широкоформатен, офсетов и цифров печат на винил и фолио. Услуги покриващи целия спектър на външната и вътрешната реклама с бързо изпълнение, високо качество и конкурентни цени.
studioclip.bg

БГ Тракс ЕООД е представител на полския производител на ремаркета и полуремаркета BODEX
bgtrucks.com